Kolik má Ronaldo sledujících

Vytvořeno 30 června, 2024
Celeb Instagram, ze kterého se můžeme inspirovat

Instagram, sociální platforma pro sdílení fotografií a videí, má miliardy aktivních uživatelů po celém světě. Její vliv zesílil natolik, že změnil způsob, jakým se jednotlivci spojují, komunikují a dokonce i podnikají. Popularita této platformy vedla k závodu mezi celebritami, sportovci a influencery o co nejvyšší počet sledujících, čímž se upevnil jejich digitální vliv.

Vláda Instagramu

Nejsledovanějším účtem na Instagramu není nikdo jiný než samotný Instagram. Oficiální účet platformy sociálních médií @instagram se může pochlubit ohromujícími 651 miliony sledujících od roku 2024. Účet primárně propaguje trendový obsah z celého webu, zvýrazňuje jedinečné příspěvky, představuje nové funkce a oslavuje celosvětové události.

Dominance sportovních ikon

Cristiano Ronaldo
Korunu pro nejsledovanějšího jedince na Instagramu získává Cristiano Ronaldo. Portugalský fotbalista, známý po celém světě pro své výjimečné schopnosti a charisma, má na svém účtu @cristiano působivých 600 milionů fanoušků. Ronaldův profil umožňuje fanouškům nahlédnout do jeho profesního i osobního života, od jeho elektrizujících výkonů na fotbalovém hřišti až po chvíle s rodinou a přáteli mimo hřiště.

Lionel Messi
Pozadu za Ronaldem není Lionel Messi, další fotbalová legenda, která si na Instagramu nashromáždila značnou sledovanost. Messi, argentinský fotbalista oslavovaný pro svou pozoruhodnou hru, má na svém účtu @leomessi 482 milionů sledujících. Messiho profil je plný momentek jeho kariéry a rodinných momentů, které umožňují fanouškům nahlédnout do jeho života na hřišti i mimo něj.

Sláva ženských celebrit

Selena Gomezová
Titul nejsledovanější ženy na Instagramu drží Selena Gomez, americká zpěvačka a herečka s 427 miliony sledujících na svém účtu @selenagomez. Kromě sdílení aktualizací o svých hudebních a hereckých projektech Gomez využívá svou platformu k obhajobě povědomí o duševním zdraví a dalších sociálních otázkách.

Kylie Jenner
Další ženou, která dominuje Instagramu, je Kylie Jenner, hvězda televizní reality show a podnikatelka, která na svém účtu @kyliejenner sleduje 398 milionů lidí. Jenner používá svůj Instagram k propagaci svých kosmetických a kosmetických podniků Kylie Cosmetics a Kylie Skin a sdílí pohledy na svůj osobní život.

Velení obrů zábavy

Dwayne "The Rock" Johnson
Dwayne „The Rock“ Johnson, známý herec a bývalý šampion WWE, má na svém účtu @therock masivní instagramový příznivec 388 milionů. Johnsonův profil je plný cvičebních videí, motivačních citátů a pohledů do zákulisí jeho filmových projektů, které vykreslují obraz jeho mnohostranné kariéry.

Ariana Grande
Ariana Grande, uznávaná americká zpěvačka a herečka, má na svém účtu @arianagrande 378 milionů fanoušků. Grande sdílí novinky o své hudbě, zveřejňuje rozkošné obrázky svého psa a propaguje svou kosmetickou značku REM Beauty na svém účtu na Instagramu.

Kardashian-Jennerův vliv

Kim Kardashian
Kim Kardashian, hvězda televizní reality show, která se stala podnikatelkou a začínající právničkou, má na svém účtu @kimkardashian 363 milionů fanoušků. Kardashian využívá svou platformu k propagaci svých rozmanitých obchodních aktivit, včetně své značky tvarovaného oblečení Skims a své značky krásy KKW Beauty.

Khloe Kardashian
V těsném závěsu je Khloe Kardashian s 298 miliony fanoušků na svém účtu @khloekardashian. Kardashian, podobně jako její sestry, používá svůj účet k propagaci svých podniků a sdílení osobních zkušeností.

Ikona Instagramu

Pop a R&B Divas

Beyoncé
Beyoncé, celosvětově uznávaná popová a R&B zpěvačka, má na svém účtu @beyonce 315 milionů fanoušků na Instagramu. Účet Beyoncé obsahuje úchvatné autoportréty, profesionální fotografie z různých natáčení a hudební videa, která fanouškům nabízí pohled do jejího mnohostranného světa.

Vzestup mladšího Jennera

Kendall Jenner
První desítku uzavírá Kendall Jenner, modelka a hvězda televizní reality show, s 294 miliony fanoušků na svém účtu @kendalljenner. Jenner používá svůj účet k předvádění svých modelingových koncertů, osobního života a spolupráce se svou sestrou Kylie na jejich kosmetické řadě.

Závěr

Instagram, který je hybnou silou sociálních médií, umožnil celebritám a influencerům spojit se se svými fanoušky na osobní úrovni. Platforma je i nadále bojištěm popularity, přičemž těchto deset účtů vede balíček. Bude zajímavé sledovat, zda se pořadí v budoucnu změní, vzhledem k dynamické povaze popularity sociálních sítí.

Cristiano Ronaldo má v současné době na Instagramu přes 300 milionů sledujících, což z něj dělá jednoho z nejsledovanějších jedinců na této platformě.

Ženské celebrity jako Beyoncé, Selena Gomez a Kylie Jenner jsou známé pro své významné sledování a vliv na Instagramu.

Faktory jako jejich talent, charisma, poutavý obsah, spolupráce se značkami a pravidelné aktualizace přispívají ke slávě ženských celebrit na Instagramu.