Vidíte, kdo si prohlíží vaši stránku TikTok? Zjistěte vše, co potřebujete vědět!

Vytvořeno 15 února, 2024
osoba na tik tok

TikTok je jednou z nejpopulárnějších platforem sociálních médií s miliony aktivních uživatelů denně. Mnoho uživatelů je však zvědavých, zda mohou zjistit, kdo si prohlížel jejich profil. TikTok nedávno představil funkci nazvanou „Profile Views“, která uživatelům umožňuje vidět, kdo si prohlížel jejich profil za posledních 30 dní. Tato funkce však není automaticky povolena pro všechny uživatele. V tomto článku prozkoumáme, jak můžete tuto funkci povolit a používat, jaké další způsoby máte k monitorování interakcí na vašem účtu TikTok a jaká jsou omezení této funkce.

Jak povolit funkci zobrazení profilu na TikTok

TikTok zavedl funkci Zobrazení profilu, která vám umožní zjistit, kdo si prohlížel váš profil za posledních 30 dní. Pokud jste tuto funkci ještě neaktivovali, postupujte takto:

  1. Otevřete aplikaci TikTok a přejděte do sekce Profil.
  2. Klepněte na tři vodorovné čáry (nastavení) v pravém horním rohu.
  3. Vyberte "Soukromí" .
  4. Najděte a vyberte možnost „Zobrazení profilu“ .
  5. Zapněte funkci „Historie zobrazení profilu“ .

Co potřebujete vědět o funkci zobrazení profilu

Po aktivaci funkce Zobrazení profilu můžete sledovat, kdo si prohlížel váš profil za posledních 30 dní. To je užitečné pro sledování, kdo projevuje zájem o vaši aktivitu na TikTok. Je však třeba mít na paměti několik důležitých věcí:

  • Pokud tuto funkci povolíte, ostatní uživatelé také uvidí, zda jste si prohlédli jejich profil.
  • Tato funkce funguje pouze v případě, že obě strany mají tuto možnost povolenou. Pokud uživatel nemá tuto funkci zapnutou, neobjevíte se v jeho historii zobrazení profilu.

Jak sledovat další interakce na TikTok

I když nepoužíváte funkci Zobrazení profilu, TikTok nabízí několik dalších způsobů, jak sledovat aktivitu na vašem účtu. Můžete to udělat takto:

  1. Otevřete aplikaci TikTok a klepněte na ikonu srdce ve spodní části obrazovky.
  2. Zde uvidíte všechna nedávná oznámení, včetně hodnocení Líbí se, komentářů a sdílení vašich videí.
  3. Pokud máte obchodní účet nebo účet tvůrce, můžete také vstoupit do sekce Analytics, kde si můžete prohlédnout podrobné statistiky zhlédnutí vašich videí a demografické údaje sledujících.

Jaké jsou alternativy k aktivitě sledování na TikTok?

Pokud máte zájem sledovat, kdo si prohlíží váš obsah, můžete narazit na aplikace třetích stran, které slibují, že taková data poskytnou. Při používání těchto aplikací byste však měli být opatrní, protože mnohé z nich mohou porušovat zásady TikTok nebo ohrozit zabezpečení vašeho účtu. Chcete-li získat přesná a bezpečná data o aktivitě na vašem účtu, doporučujeme spoléhat se na oficiální funkce TikTok, jako jsou Zobrazení profilu a Analytics.

Závěr

I když TikTok nenabízel vždy způsob, jak zjistit, kdo si prohlíží váš profil, zavedení funkce Zobrazení profilu nyní uživatelům umožňuje právě to, za předpokladu, že druhá osoba tuto funkci také povolila. Kromě toho můžete sledovat interakce na svém účtu prostřednictvím oznámení a v případě obchodních účtů nebo účtů tvůrců prostřednictvím služby TikTok's Analytics. Buďte opatrní s aplikacemi třetích stran a zaměřte se na používání oficiálních možností, abyste zajistili bezpečnost svého účtu a získali co nejpřesnější informace.

stránka tik tok

Historie zobrazení profilu na TikTok zůstane viditelná po dobu 30 dnů. Poté se informace automaticky smažou a starší zobrazení profilu neuvidíte, pokud se během následujících 30 dnů nezopakují.

Ne, TikTok neposkytuje podrobnosti o tom, kolikrát konkrétní uživatel zobrazil váš profil. Jednoduše zobrazuje jméno uživatele, pokud si prohlížel váš profil během posledních 30 dnů, bez určení frekvence.

Pokud vypnete funkci Zobrazení profilu, nebudete již moci vidět, kdo si prohlížel váš profil, a ani ostatní uživatelé nebudou upozorněni, pokud navštívíte jejich profily. Všechna zobrazení profilu zaznamenaná, když byla funkce zapnutá, však zůstanou viditelná po dobu 30 dnů, pokud tuto funkci nedeaktivujete.